5.3
Настройки за поддръжката
Поддръжката вижда тикетите
Когато е включено, хората от поддръжката виждат и тикети, които не са им възложени. Когато е изключено, виждат само тикетите от своите панели.
Поддръжката пише в тикетите
Когато е включено, хората от поддръжката пращат съобщения в тикетите. Когато е изключено, могат да четат, но не и да пишат (полезно при наблюдение и обучение).