2.3
Gestionarea echipelor
Poți modifica sau șterge echipele oricând.
- Ca să modifici o echipă, apasă pe ea în pagina Echipe de asistență și schimbă numele, rolurile sau permisiunile.
- Ca să adaugi roluri, alege-le din listă și apasă pe "Adaugă rol".
- Ca să scoți un rol, apasă pe "X" de lângă numele lui.
- Ca să ștergi echipa, apasă pe butonul "Șterge echipa".
Ștergerea unei echipe nu șterge tichetele existente, dar în ele nu mai sunt valabile permisiunile date de echipă.