2.3
Управление на екипите
Можете да променяте или изтривате екипи по всяко време.
- За да промените екип, натиснете го на страницата Екипи по поддръжката и сменете името, ролите или правата.
- За да добавите роли, изберете ги от списъка и натиснете "Добавяне на роля".
- За да махнете роля, натиснете "X" до името ѝ.
- За да изтриете екипа, натиснете бутона "Изтриване на екипа".
Изтриването на екип не изтрива съществуващите тикети, но в тях вече не важат правата, идващи от екипа.