8.2
Oprávnění k přepisům
Nastavením "Oprávnění k přepisům podle panelů" určíte, kdo si může přepisy prohlížet.
- Vypnuto - Kdokoli s přístupem na nástěnku vidí všechny přepisy.
- Zapnuto - Přepis vidí jen podpora, která byla v tiketu.
Správci vidí všechny přepisy vždy, bez ohledu na toto nastavení.