2.3
Správa týmů
Týmy můžete kdykoli upravit nebo smazat.
- Tým upravíte tak, že na něj na stránce Týmy podpory kliknete a změníte název, role nebo oprávnění.
- Role přidáte výběrem z rozbalovací nabídky a kliknutím na "Přidat roli".
- Roli odeberete kliknutím na "X" vedle jejího názvu.
- Tým smažete tlačítkem "Smazat tým".
Smazáním týmu nepřijdete o stávající tikety, ale oprávnění odvozená od týmu v nich přestanou platit.