2.3
Tiimien hallinta
Voit muokata tai poistaa tiimejä milloin tahansa.
- Muokkaa tiimiä napsauttamalla sitä Tukitiimit-sivulla ja muuttamalla nimeä, rooleja tai oikeuksia.
- Lisää rooleja valitsemalla ne avattavasta valikosta ja napsauttamalla "Lisää rooli".
- Poista rooli napsauttamalla roolin nimen vieressä olevaa "X"-painiketta.
- Poista tiimi painikkeella "Poista tiimi".
Tiimin poistaminen ei poista olemassa olevia tikettejä, mutta tiimiin perustuvat oikeudet eivät enää päde niissä.