2.3
Håndtere team
Du kan endre eller slette team når du vil.
- Endre et team ved å klikke på det på siden Supportteam og endre navn, roller eller rettigheter.
- Legg til roller ved å velge dem i listen og klikke på "Legg til rolle".
- Fjern en rolle ved å klikke på "X" ved siden av rollenavnet.
- Slett teamet med knappen "Slett team".
Sletter du et team, forsvinner ikke sakene som finnes, men rettighetene fra teamet gjelder ikke lenger i dem.