5.2
Pokalbių įrašų nustatymai
Archyvo kanalas
Pasirinkite kanalą, į kurį uždarius bilietą siunčiama žinutė su pokalbio įrašu. Joje būna:
- Bilieto numeris ir skydelio pavadinimas
- Kas atvėrė bilietą ir kada
- Kas uždarė bilietą ir kada
- Uždarymo priežastis
- Naudotojo vertinimas (jei įjungtas)
- Nuoroda į visą pokalbio įrašą
Teisė matyti įrašus pagal skydelius
Nustato, kas gali peržiūrėti pokalbių įrašus valdymo pulte.
- Išjungta - Kiekvienas, turintis prieigą prie valdymo pulto, mato visus įrašus
- Įjungta - Įrašą mato tik tie žmonės, kurie dalyvavo tame biliete
Įtraukti naudotojai mato pokalbių įrašus
Numatytai išjungta. Įjungus, su kiekvienu, kuris į bilietą įtrauktas komanda /add, po uždarymo elgiamasi taip pat kaip su jį atvėrusiu žmogumi. Jis gauna asmeninę žinutę apie uždarymą su nuoroda į įrašą, įrašas pasirodo jo paties valdymo pulte, be to, jis gali palikti savo vertinimą ir atsiliepimą.
- Bilieto balas yra visų gautų vertinimų vidurkis, o archyvo žinutėje nurodoma, kiek žmonių jį įvertino.
- Kelių žmonių atsiliepimai saugomi kartu, prie kiekvieno nurodant, kas jį parašė.
- Skaičiuojami tik po vieną įtraukti nariai. Įtraukus rolę, ji gauna prieigą prie kanalo, tačiau jos nariai negauna asmeninės žinutės apie uždarymą.
- Pašalinus ką nors komanda /remove, dingsta ir jo prieiga.