5.3
Pagalbos žmonių nustatymai
Pagalbos darbuotojai mato bilietus
Kai įjungta, jūsų žmonės mato ir tuos bilietus, kurie jiems nepriskirti. Kai išjungta, jie mato tik savo skydelių bilietus.
Pagalbos darbuotojai rašo bilietuose
Kai įjungta, jūsų žmonės gali siųsti žinutes bilietuose. Kai išjungta, jie gali skaityti, bet ne rašyti (pravers stebint darbą ar apmokant).